Div - Nganyaran (Div's alteration)

from by hitek lotek

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      $1.50 AUD  or more

     

lyrics

Tumampi ka sanghyang widi
Tumarima kanu kawasa
Nampi Sri anu ngabukti
Nampa pakaya anu geus jadi nyata

Puji sukur ka Hyang Agung
Ku berkahna anu linuhung
Suka bungah jembar manah
Hasil makaya ngaleuyah

Lauk cai lauk darat,
lauk luhur lauk handap
Sayur lembur sakumplitna,
usahakeun salengkepna

Tanda sukur ka gustina , Beas anyar ti pakaya
Rencangna jeung rarambahna, Tanda urang tumarima

Ngabukti reujeung nyatana
Meunang hasil ti pakaya
Sembah sujud ka hyang agung
Ka indung ka para karuhun

credits

from Cipta Gelar Remixed, released September 29, 2017
by Div, Sopyan Parwijaya & Yoyo Yogasmana
vocals: Maspudin

license

all rights reserved

tags

about

hitek lotek Bandung, Indonesia

International producers meet the people of West Java, Indonesia

contact / help

Contact hitek lotek

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like hitek lotek, you may also like: